Als de kat het voor het zeggen had Kattenboek

Als de kat het voor het zeggen had kattenboek van Liesbeth Puts waardering en informatie over de inhoud van het boek. in februari 2019 is het nieuwe handboek voor een gelukkige kat van Liesbeth Puts met tips en advies over hoe je het beste jouw kat kunt verzorgen en opvoeden.

Als de kat het voor het zeggen had Kattenboek van Liesbeth Puts

Als de kat het voor het zeggen had

Handleiding voor een gelukkige kat

  • Schrijfster: Liesbeth Puts
  • Soort boek: kattenboek
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschenen: februari 2019
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: Paperback 
  • Waardering:

Flaptekst Als de kat het voor het zeggen had

Als de kat het voor het zeggen had van Liesbeth Puts is dé handleiding voor een gelukkige kat. Want zelfs het schattigste jonge poesje is van nature een wild roofdier. Hoe kan de kattenliefhebber verstaan wat zijn huisdier eigenlijk wil en beantwoorden aan zijn natuurlijke behoeftes? Al is het maar om er zelf gelukkig van te worden, want een probleemkat is lastig en een gelukkige kat bezorgt zijn baasje juist veel plezier. Dit boek is het ideale cadeau voor elke kattenliefhebber, vol praktische richtlijnen en tips die iedereen helpen om katten te begrijpen. Met veel verhelderende én aandoenlijke foto’s.

Bijpassende Tips en Advies

Liesbeth Puts - Kattig of poesliefLiesbeth Puts – Kattig of poeslief
Opvoedgids voor kitten
Uitgever: Eigen beheer
Inhoud boek: Geef je kitten een optimale start en leer hem alles wat hij nodig heeft om een ontspannen en evenwichtige kat te worden.  Een kat die optimaal is voorbereid op alles wat hij in zijn leven tegenkomt, van dierenartsbezoek, stofzuiger en vachtverzorging tot het gebruik van krabpaal en kattenbak. Leer hoe je op de juiste manier met je kitten kunt spelen of hoe je een kat veilig naar buiten laat…lees verder >